Κεντρική Σελίδα

Μανώλης Μαυροματάκης απο την Σητεία: Ο «γιατρός της πείνας»

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Με το δικό τους στίγμα αποτυπώνουν στον φακό χαρακτήρες γνώριμους και σίγουρα αξιομνημόνευτους. Ένας εξ αυτών είναι ο Μανώλης Μαυροματάκης, ο ηθοποιός απο την Σητεια που υποδύεται σε διαφημιστικό σποτάκι έναν χιουμοριστικό τύπο που πουλάει χοντ ντογκ έξω από τα γήπεδα και σκαρφίζεται ιδιοφυή ατάκες για να προσεγγίσει τους πεινασμένους οπαδούς.
 «Ο γιατρός της πείνας» μπορεί στην διαφήμιση εταιρίας κινητής τηλεφωνίας να έπεισε και τους πιο δύσπιστους ή…θεατρόφιλους ότι είναι πραγματικά ένας καντινιέρης έξω από κάποιο γήπεδο, ωστόσο πρόκειται για έναν εξαίρετο και βραβευμένο ηθοποιό με λαμπρή καλλιτεχνική πορεία στο ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο και συμμετοχή σε σπουδαία έργα. Ο Μανώλης Μαυροματάκης είναι τρανταχτό παράδειγμα ηθοποιού που καταρρίπτει το μύθο ότι οι «ξεχασμένοι» και δίχως κάποια σημαντική πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα ηθοποιοί προσπαθούν να βρουν διέξοδο σε διαφημίσεις για τα προς το ζην.

Ο, κατά τα άλλα, «γκουρμές» είναι βραβευμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός έχοντας αποσπάσει το πρώτο βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο φεστιβάλ Δράμας, για την ταινία «Τα παιδιά της Σπιναλόγκας» του Κώστα Αθουσάκη που προβλήθηκε το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου