Κεντρική Σελίδα

OK Go : To συγκρότημα με τα πιο τρελά video clip ever ξαναχτύπησε

Χαράς το κουράγιο τους από τη μία. Από την άλλη πάλι μακάρι να είναι πάντα τόσο…υπομονετικοί να μας χαρίζουν τέτοιες «one of a kind» δημιουργίες.

Oι OK Go είναι ένα rock κουαρτέτο από το Σικάγο που έχει για έδρα του το Λος Άντζελες, και που από το 1998 μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ. Η ξεχωριστή τους ικανότητα που έχει κάνει το όνομά τους να συζητηθεί πολλές φορές; Να στήνουν περίεργα, θαυμάσια, θεοπάλαβα video clips. Αυτό που είχαν γυρίσει για το single “Here It Goes Again” κέρδισε το 2007 βραβείο Grammy (!) στην κατηγορία “Best Short-Form Music Video”. Για το άλμπουμ Of the Blue Colour of the Sky, πέρασαν πολλούς μήνες σε μία αποθήκη στο Λος Άντζελες για να φτιάξουν το υπερproject για το single “This Too Shall Pass”, που κανονικά του άξιζε μέχρι και Όσκαρ.
Και τώρα επέστρεψαν με το «Needing/Getting», με ακόμα ένα απίστευτο «σενάριο» (σε συνεργασία με την Chevrolet) που χρειάστηκε 1000 μουσικά όργανα, τέσσερις μήνες προετοιμασίας στην έρημο της Καλιφόρνια, τέσσερις ημέρες γυρισμάτων και ηχογράφησης, και ειδικά μαθήματα οδήγησης για τον τραγουδιστή! Αυτή η μπάντα έχει απλά «ξεφύγει» προ πολλού. Σας παραθέτουμε το «Needing Getting» αλλά και τα προηγούμενα κατορθώματά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου