Κεντρική Σελίδα

Whitney Houston : "Έφυγε" από τη ζωή, σε ηλίκα 48 ετών !

Πέθανε σε ηλικία 48 ετών η τραγουδίστρια δεκάδων επιτυχιών, Whitney Houston. Τα αίτια και οι συνθήκες του θανάτου της δεν έγιναν άμεσα γνωστά. Ο θάνατος της επιβεβαιώθηκε από τη στενή συνεργάτη και εκπρόσωπό της, Christine Foster.

Κατά ένα τρόπο συνέχισε την πορεία της
Tina Turner από το χώρο της rock-pop, ή της Ella Fitzgerald και της Aretha Louise Franklin (της οποίας ήταν ανιψιά) από τη soul, σχετικά με τη διεθνή αναγνώριση και καθιέρωση των μαύρων τραγουδιστριών.

Στο αποκορύφωμα της επιτυχίας της έφθασε κατά τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, οπότε και πρωταγωνίστησε επίσης στις ταινίες "The Bodyguard" και "Waiting to Exhale".
Ο πρώτος της δίσκος -με τίτλο το ονοματεπώνυμό της- κυκλοφόρησε το 1985 και έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.
Ο δίσκος της με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι το soundtrack της ταινίας "The Bodyguard" που περιέχει το τραγούδι " I Will Always Love You", το οποίο έγινε το σήμα κατατεθέν της Whitney Houston.
seat

1 σχόλιο:

  1. I can see that you possess a degree of expertise on this subject, I would very a lot like to hear much more from you on this subject matter – I have bookmarked this page and will return soon to hear additional about it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή